Om TOFF

Taars og Omegns Folkedanserforening


Tårs og Omegns Folkedanserforening er en gammel forening i nye klæder. Den blev stiftet den 20. september 1974 med Jens Peter Larsen som formand, og han beklædte denne post indtil 2009.
Fra 2009 blev Erik Kristensen formand indtil 2018. Fra 2018 blev Ole Andreasen formand.
Det er flot, at foreningen fra den blev stiftet og til i dag kun har haft 3 forskellige formænd.

Vores tidligere formand og æresmedlem Jens Peter Larsen døde i foråret 2020

 

Vores populære danseleder Elsebeth Steffensen startede i foreningen den 19. september 1985. Elsebeth er den 4 danseleder efter at foreningen blev stiftet.

 

Den populære musiker Jørn Dahl startede i efteråret 1967 med at spille i Tårs med hjælp først af døtrene og senere af andre aspirant spillemænd. Jørn Dahl døde i efteråret 2018.

 

Erling Østergård spiller nu enten med spillemand Bjarne Jensen eller sønnen spillemand Nicolaj Jensen fra den 25. oktober 2018.

 

Foreningen har tidligere haft mellem 5 - 7 kvadriller hvor der i dag er mellem 3 og 4 kvadriller dansere hver sæson. Gennemsnitsalderen bliver dog højere og højere.

 

Musik

Violinspiller Erling Østergård og enten spillemand Bjarne Jensen på harmonika eller sønnen spillemand Nicolaj Jensen på harmonika spiller til vore træningsaftener. Til fester er det flere forskellige spillemænd der leverer musikken.

 

Dans og socialt samvær

Hos Tårs og Omegns Folkedanserforening har du mulighed for at danse mange forskellige danse.  Polka- og valsetrin og andre trin gennemgås. Alt foregår i en hyggelig atmosfære. Ud over de ugentlige træningsaftner er der forskellige arrangementer for foreningens medlemmer og sammen med andre folkedanserforeninger. Velkommen til nye og øvede dansere. Mød op selv om du ingen dansepartner har.

 

Medlemskab

Kontingent for 2021/2022 er fastsat til 450 kr. for efterårssæsonen 2021 og 400 kr. for forårssæson 2022. Mød op til træning, nybegyndere såvel som øvede. Kontingent betales efter de 3 første øve aftener.

 

Vedtægter  - Klik her